Dan Harmon vadiúj animációs sorozatának helyszíne ezúttal az ókori Görögország lesz, és bár a szériáról egyelőre keveset tudni, mi nagyon reméljük, hogy nem maradnak ki belőle a Rick és Morty-féle eszelős poénok sem. 

Dan Harmon nem unatkozik: az Emmy-díjas író Justin Roilanddal karöltve készíti a Rick és Morty soron következő, ötödik szezonját, nemrégiben pedig kiderült, hogy a Fox Entertainmenttel tavaly kötött megállapodás értelmében 2022 tavaszára Harmon új animációs sorozattal áll elő. Mostanáig szinte semmit nem lehetett tudni a szériáról, de végre kiderült néhány részlet a szürreális humoráról elhíresült író következő munkájáról.

Az egyelőre cím nélküli produkció az ókori Görögországban fog játszódni, istenekkel, szörnyekkel és emberekkel, a sztori pedig elméletileg arra épül, hogy az együttélés közel sem problémamentes. Az alapötlet ígéretes, és a hírek szerint a sorozat emellett napjaink popkultúrájára, hírességeire és politikai történéseire is reflektálni fog. Biztató fejlemény továbbá, hogy a projekt mögé a Bento Box Entertainment állt be, azon animációs stúdió, akiknek a Bob Burgerfalodáját is köszönhetjük.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!