Zack Snyder legújabb filmjében élőhalottak lepik el Las Vegast: a Netflixre érkező A halottak hadserege a napokban premierdátumot és hivatalos plakátot is kapott. 

Bár Zack Snyder neve hallatán manapság mindenki a március 18-án érkező Zack Snyder: Az Igazság Ligájára gondol, nem ez a rendező egyetlen filmje, ami az ajtónkon kopogtat. Snyder nemrég rántotta le a leplet A halottak hadserege (Army of the Dead) című zombis alkotásának premierdátumáról, és a május 21-én érkező alkotással a direktor lényegében visszatér a gyökereihez. Ne feledjük, a rendező első komolyabb munkája a George A. Romero 1978-as horrorjának, a Holtak hajnalának 2004-es feldolgozása volt, olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Sarah Polley, Ving Rhames, Mekhi Phifer és Michael Kelly.

Dave Bautista főszereplésével készült A halottak hadserege Las Vegasban, egy zombiapokalipszis kellős közepén játszódik: egy maroknyi zsoldos betör a városba, hogy a bőrüket kockáztatva elkövessék életük legnagyobb balhéját, egy kaszinó kirámolását. Ennek megfelelően a film nemcsak a horror kedvelőinek igyekszik a kedvében járni, de velük együtt a heist zsáner kedvelői is örülhetnek, hiszen a zombifilmes stílusjegyek mellett sokfordulatos bankrablós/átverős elemek is helyet kaptak a produkcióban.

a-holtak-hadserege
Fotó: Collider

A film még ki sem jött, de a Netflix már most olyan lelkes a produkcióval kapcsolatban, hogy egy előzményfilmet és egy animációs szériát is berendelt A halottak hadseregéhez, és ha minden igaz, a fenti poszter mellé hamarosan megérkezik az első előzetes is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!