A Deadline magazin információi szerint a Warner Bros. már tervezi az új Superman filmet, ami a jelenlegi információk szerint egy újabb reboot lesz, tehát nagy valószínűség szerint nem Henry Cavill tér vissza az Acélember szerepében.

A filmes lap meglehetősen rövidke híre szerint a Superman reboot írója Ta-Nehisi Coates (Wrong Answer), a produceri teendőket pedig Hannah Minghella látja el, méghozzá J. J. Abrams (Lost, Star Trek, Super 8, Star Wars VII: Az ébredő Erő) kíséretében, aki a Bad Robot produkciós cégén keresztül kapcsolódik a filmhez. Abrams produkciós vállalata további DC képregényeken alapuló tartalmak elkészítésében is érdekelt, úgymint az HBO Maxra érkező Justice League Dark és az új John Constantine szériák.

A sztoriról és a lehetséges főszereplőről egyelőre semmit nem tudni, de rebootról lévén szó, elég valószínűnek tűnik, hogy ezúttal már nem Henry Cavill bújik az Acélember bőrébe. Sok rajongó számára ez csalódás lehet, hiszen a színész korábban többször hangot adott annak, hogy örömmel újra eljátszaná a karaktert, és nemrégiben voltak arra utaló pletykák is, hogy valamilyen módon még visszatér a szerepben. Mindez jelen pillanatban persze még nem 100 százalék, de a magunk részéről sok reményt nem fűzünk a brit színész visszatéréséhez.

henry cavill superman reboot
Henry Cavill Superman szerepében. Fotó: Warner Bros.

Hogy az új Superman mikor kerülhet a mozikba, azt a jelenlegi körülmények és a produkció meglehetősen korai állapota okán egyelőre nagyon nehéz lenne megjósolni, rengeteg még a kérdőjel az új filmmel kapcsolatban, többek között azt sem tudjuk, hogy a reboot teljesen különálló film lesz-e, esetleg ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!