Tavaly óta nemcsak ikonikus Star Wars sisakok építhetők meg LEGO-ból, de Vasember is megkapta a maga verzióját. Sejthető volt, hogy nem ő lesz az egyetlen a Marvel istállójából, aki elérhető lesz ilyen formában, és most lehullot a lepel egy újabb készletről, amiből nem más, mint Vérontó feje lesz megépíthető.

A készletet az amerikai Target áruházlánc leplezte le, ugyanis az Egyesült Államokban náluk lesz előrendelhető a szett, méghozzá március 11-től. A közzétett képen a LEGO Vérontó pontos cikkszám nem vehető ki (mi a 76199-re tippelünk), ahogy a darabszám sem, az viszont tudjuk, hogy a szett 60 dollárért lesz beszerezhető az USA-ban. Hogy a megjelenés mikor várható, és Európában hogyan alakul majd a készlet elérhetősége, az most még kérdéses, de a leleplezést követően nem lepődnénk meg, ha az elkövetkezendő napokban mindenre fény derülne.

lego vérontó sisak
Fotó: Targer

Amennyiben lehet hinni a pletykáknak, a most leleplezett Vérontó sisak az eredetileg tavaly októberre tervezett Venom: Let there be Carnage mellé készült, ám a film premierje a koronavírus járvány miatt átcsúszott idén nyárra, és akárcsak a Ghostbusters: Afterlife mellé készült Ecto-1, úgy ez a szett is a mozipermiertől függetlenül kerül forgalomba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!