A világ (remélhetőleg) újra megmenekül, hála a Pindúr pandúrok bőrébe bújó színésznőknek, akiknek a kilétéről a napokban hullott le a lepel. 

Mint azt már ti is biztosan tudjátok, Sziporka, Puszedli és Csuporka ismét visszatér a képernyőkre, de ezúttal élőszereplős formában, méghozzá a The CW csatorna jóvoltából. A Cartoon Network egyik legnépszerűbb animációs szériája új formában tér vissza, és nemcsak azért, mert a rajzolt figurák helyett ezúttal hús-vér színésznőket kapunk. Az élőszereplős Pindúr padúrok lényegében a rajzfilmsorozat folytatása, ahol a három főszereplő már kiábrándult huszonéves, akik megbánták, hogy az egész fiatalkorukat a bűnüldözésnek szentelték. A lányok szeretnének normális életet élni, de ahogy az lenni szokott, ismét kénytelenek összefogni, hogy megmentsék a világot egy minden korábbinál fenyegetőbb veszélytől.

Mostanra pedig már azt is tudjuk, kik alakítják a felcseperedett pandúrokat: a szőke, kislányos Puszedlit a Disney-féle Liv és Maddie sorozatából, illetve A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Dove Cameron kelti életre, a vörös hajú, vezető személyiségű Sziporkát a szintén A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Chloe Bennet formálja meg, míg a fekete hajú és harcias Csuporka bőrébe a főképp musicalekben játszó Yana Perrault bújik.

pindúr pandúrok
Puszedli (Dove Cameron), Sziporka (Chloe Bennet) és Csuporka (Yana Perrault) Fotó: Deadline

Bár sokan kétkedve fogadták az élőszereplős Pindur pandúrok ötletét (amit mi teljesen érthető), de az alapsztori mellett a forgatókönyvírók és a rendező személye is bizakodásra ad okot. A történet megírásának feladatát Diablo Cody (Juno, Pszichoszingli, Ördög bújt beléd), valamint Heather Regnier (Veronica Mars, Az Álmosvölgy legendája, iZombie) kapták, a pilot megrendezésére pedig az a Maggie Kiley lett kiszemelve, akinek több Sabrina hátborzongató kalandjai, American Horror Story és Riverdale epizódot is köszönhetünk.

További jó hír, hogy a produkció elkészítésében nemcsak Sarah Schechter (Pán) és David Madden (A Dumbo hadművelet) vesznek részt producerként, de Greg Berlanti is, aki kis túlzással a teljes Arrowverzumért felel, szóval nem lepődnénk meg, ha Utónium professzor lánykái a DC képregényeken alapuló sorozatok mintájára születnének újjá.

Bár az utóbbi hónapokban elég sok rossz tapasztalatot szerezhettünk a rajzfilmek élőszereplős változatai kapcsán (Helló Mulan!), így nem csoda, ha sokaknak kétségei vannak a Pindúr pandúrok feldolgozással kapcsolatban, de elnézve a készítők és a színésznők névsorát, még simán lehet, hogy valami egészen élvezhető sül ki a dologból.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!