Március 10-én az amerikai Target áruházlánc leplezte le a LEGO 76199 Carnage készletet, egy nappal később pedig megérkezett a hivatalos bejelentés, így már tudható, hány elemből áll a szett, mennyibe kerül, és mikortól lesz kapható.

A LEGO 76199 Carnage összesen 564 alkatrészt számlál, és 2021. május 1-től lesz megvásárolható Európában, a hazai ára pedig 23 990 forint – egyelőre viszont nem elképzelhetetlen, hogy boltokban nem, csak a LEGO webshopjában lesz kapható. Az Egyesült Államokban kizárólag a Target áruházlánc üzleteiben (és online felületein) lehet majd megvásárolni, viszont az USA-ban már ma elindul az előrendelés, és ott már április 11-től hozzá lehet majd jutni a Vérontó nevű Marvel karakter fejét formázó készlethez. Az összerakott, matricákkal jócskán megszórt végeredmény 19 cm magas, 9 cm széles és 15 cm mély.

LEGO 76199 Carnage
Fotó: LEGO Csoport

Amennyiben lehet hinni a pletykáknak, a most bejelentett Vérontó sisak az eredetileg tavaly októberre tervezett Venom: Let there be Carnage mellé készült, ám a film premierje a koronavírus járvány miatt átcsúszott idén nyárra, és akárcsak a Ghostbusters: Afterlife mellé készült Ecto-1, úgy ez a szett is a mozipermiertől függetlenül kerül forgalomba.

Még több LEGO:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!