Végre kiderül, mikor érkezik a sokak által imádott Rick és Morty ötödik évada, ráadásul a kultstátuszba emelkedett agyalágyult animációs sorozat hamarabb kerül a képernyőkre, mint ahogy a legvadabb álmainkban reméltük volna. 

A Rick és Morty rajongóknak már meg sem kottyan a több éves várakozás, hiszen jól tudják, hogy a türelmüknek végül mindig megvan a gyümölcse. A sorozat negyedik évada tavaly májusban ért véget, és benne volt a pakliban, hogy a többi évadhoz hasonlóan ezúttal is csak hosszú kihagyással folytatódhat a széria, ám koronavírus ide, koronavírus oda, az alkotók ezúttal gyorsabban dolgoztak, mint korábban valaha.

A szériának otthont adó Adult Swim csatorna a napokban jelentette be az új évad premierdátumát, amit a szériához méltó eszement előzetesben lepleztek le: a várva várt ötödik szezon 2021. június 20-án veszi kezdetét. A kétperces előzetesben a közelgő epizódokból is kapunk ízelítőt, és a részletek alapján ugyanaz az őrült és elborult hangulat vár ránk, amit már megszokhattunk a Dan Harmon és Justin Roiland alkotópárostól.

Az előzetes közzététele és a közelgő premier leleplezése mellett további jó hír, hogy a hatodik és a hetedik évad előkészületei is jól állnak, tehát megvan az esélye, hogy a mostanihoz hasonlóan a következő évadok érkezése között sem telik majd el olyan hosszú idő.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!