Ütős előzetes leplezte le a Love, Death + Robots második évadának közelgő premierdátumát, és ezen felül is kaptunk jó híreket a sorozattal kapcsolatban. 

A Love, Death + Robots David Fincher (Holtodiglan, Harcosok klubja) és Tim Miller (Deadpool, Terminátor: Sötét végzet) közös netflixes projektje, ami pár nappal az első évad premierjét követően azonnal hatalmas rajongótáborra tett szert. Az animációs antológiasorozat első szezonja 18 epizódot számlál, különálló történetekkel (két epizódot a a videójátékok világából ismert magyar Digic Pictures készített), de műfajilag mindegyik a sci-fihez áll a legközelebb. A kisfilmek ráadásul nemcsak tartalmukban, de a vizuális megoldásaikat illetően is különböznek, hiszen a fotorealisztikus animáció mellett van példa a köztük a képregényeket idéző stílusra, sőt akad olyan rész, ami az élőszereplős betéteket vegyíti a CGI-jal.

Az első évad nagyjából két éve, 2019 márciusában debütált a Netflixen, és a jelentős érdeklődás hatására a streaming szolgáltató szinte azonnal be is rendelte a második évadot. A folytatás ténye tehát nem meglepetés, de mostanáig szinte semmilyen információ nem érkezett a második évaddal kapcsolatban. A premierdátumot végül egy ütős előzetesben leplezték le a készítők: május 14-én debütál az új évad, sőt az is kiderült, hogy a Netflix egy harmadik évadot is berendelt, ami leghamarabb valamikor 2022-ben kerülhet a képernyőkre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!