Újabb főszereplő csatlakozott az HBO és a Naughty Dog közös produkciójában készülő The Last of Us sorozat szereplőgárdájához. A színészt valószínűleg nem kell bemutatni A S.H.I.E.L.D. ügynökeit kedvelő olvasóinknak, de az úriemberrel nem is olyan rég találkozhattunk a legutóbbi Terminátor-filmben is.

Szép lassan végleges formát ölt a The Last of Us széria szereplőgárdája: a Deadline számolt be róla a napokban, hogy Joel és Ellie után a sorozat alkotói megtalálták a tökéletes színészt Joel fiatalabb testvérének, Tommynak a szerepére, méghozzá Gabriel Luna személyében. Tommy a videójátékokban mondhatni Joel morális iránytűjeként segítette a páros boldogulását a fertőzöttektől és banditáktól hemzsegő posztapokaliptikus világban, és kifejezetten izgalmas lesz látni, hogy Pedro Pascal (Joel), Luna (Tommy) és Bella Ramsey (Ellie) vajon milyen új oldalukról tudják bemutatni a milliók által kedvelt karaktereket.

the last of us
Tommy a The Last of Us első részében. Fotó: SIE

Gabriel Luna számára egyáltalán nem ismeretlen a sorozatok világa, hiszen számos szériában láthattuk korábban, többek között A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évadában, ahol a képregények második Szellemlovasát, Robbie Reyest alakította. A megátkozott antihős figuráját hamar a szívükbe zárták a nézők, egy darabig még annak is megvolt az esélye, hogy Luna karaktere egy saját spin-offot kap, ám ezek a tervek végül füstbe mentek, mikor megszülettek a Disney Plusra készülő Marvel Studios sorozatok tervei. A színészt legutóbb a Terminátor: Sötét Végzet című filmben láthattuk, és nagyon bízunk benne, hogy Gabrielnek az HBO szériájával végre igazi (és megérdemelt) sikerben lesz része.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!