Április 23-án reggel került fel a Disney+ kínálatába a The Falcon and The Winter Soldier hatodik, egyben záró része, amiben Sam Wilson már Amerika Kapitányként látható, majd néhány órával később megérkezett a hír, hogy a Marvel Studios berkeiben már készül az Amerika Kapitány 4, aminek jó eséllyel már Anthony Mackie lesz a főszereplője.

Az elmúlt napokban a neten sokan azt találgatták, vajon lesz-e második évada a The Falcon and the Winter Soldier című sorozatnak, a jelek viszont arra utalnak, hogy a Marvel Studiosnak ennél sokkal komolyabb tervei vannak Sam Wilson karakterével. A The Hollywood Reporter értesülései szerint már elkezdődtek az Amerika Kapitány 4 munkálatai, megvannak a forgatókönyvírók, méghozzá Malcolm Spellman és Dalan Musson, akiknek az április 23-án véget ért sorozatot is köszönhettük. A Sólyom és a Tél Katonája történetét tovább mesélő széria utolsó részében Sam végre Amerika Kapitányként bukkant fel, és az epizód nemcsak azzal záródott, hogy a cím Captan America and the Winter Soldierre módosult, de az elvarratlan szálakból és a stáblista közbeni jelenetből azért elég világos, hogy a két hős, Sharon Carter, John Walker és Valentina Allegra de Fontaine története még koránt sem ért véget.

Habár hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban még nincs, elég nagy rá az esély, hogy az Amerika Kapitány 4 valahol ott veszi majd fel a fonalat, ahol a The Falcon and the Winter Soldier véget ért, és arra is nagy összegben mernénk fogadni, hogy a széria számos szereplője visszatér majd a frissen bejelentett mozifilmben – sőt jelen pillanatban még azt sem zárnánk ki, hogy Chris Evans is felbukkan legalább egy cameo erejéig. Ne feledjük, nem is olyan régen felröppent a pletyka, hogy a Steve Rogers karakterét alakító színész a Bosszúállók: Végjáték eseményei ellenére is feltűnhet még újabb Marvel-filmekben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!