Május 8-án a délutáni órákban a LEGO hivatalosan is jelét adta, hogy a LEGO 21319 Central Perk készlet után újabb Jóbarátok témájú szettet dob piacra, néhány órával később pedig megjelent a neten egy fotó, ami a hivatalos bejelentés előtt leleplezte a végleges terméket. A legnagyobb meglepetés pedig az, hogy nemcsak Monica lakása lesz megépíthető, de Joey és Chandler hajléka is, köztük a jól ismert folyosórészlettel.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen cikkszámmal kerül a boltokba az új Jóbarátok LEGO, de a kiszivárgott fotón jól látszik, hogy a készlet hivatalos neve Friends – The Apartments, és a két legendás lakás mellett összesen hét minifigurát tartalmaz. Rachel, Ross, Joey a piros sáljában, Chandler, Monica és Phoebe mellé ezútal megkapjuk Janice figuráját is. A két apartman pedig igazi csemege lesz a rajongók számára, hiszen tele vannak olyan részletekkel, amik a legemlékezetesebb epizódokat idézik meg kocka formában. Ott van a csocsóasztal, Joey és Chandler szárnyas jószágai, a kinyitható tévészékek, a hatalmas kutyaszobor, a Joey által készített tévészekrényért cserébe kapott kenu, Phoebe furcsa alkotása, a Gladis festmény, a fejekre kerülő hatalmas csirke Monica konyhájában, és még sorolhatnánk…

Tekintve, hogy szombat délután már a LEGO is megmutatott egy részletet az új Jóbarátok LEGO készletből, a hivatalos bejelentés sem lehet már olyan messze, és tekintve a szett méretét, valamivel magasabb árra lehet számítani, mint a Central Perk esetében – valószínűleg 150 euró környéki összeget kell majd fizetni a két lakást tartalmazó csomagért.

A LEGO által megosztott részlet az új Jóbarátok készletből. Fotó: LEGO Csoport
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!