A meglehetősen fapados magyar című Venom 2: Vérontó-ban Tom Hardy másodjára is magára ölti a népszerű antihős szerepét, hogy aztán alaposan elláthassa a baját a meglehetősen dilinyós, ám nem kevésbé gyilkos hajlamú Woody Harrelsonnak.

A 2018-as, Ruben Fleischer rendezte Venom habár nem volt teljesen vállalhatatlan antihős mozi, azzal semmiképpen sem lehet vádolni, hogy túl sok eredetiség szorult volna belé. A finoman szólva is közepes kritikai fogadtatás ellenére a mozilátogatók többsége szerette Hardy kettős alakítását, és a több mint 800 milliós bevétel után a Sony rögtön zöld utat adott a folytatásnak, aminek rendezői székébe ezúttal a mocap nagymestere, Andy Serkis ülhetett.

Az eredetileg tavaly októberre kitűzött bemutatót elsöpörte a járvány, és egészen a mai napig kellett várnunk, hogy ténylegesen beinduljon a Venom 2: Vérontó marketing kampánya. A legelső kedvcsinálót szemügyre véve a történet nagyjából ott folytatódik, ahol az elődnél abbamaradt: ezúttal is kapunk egy rakás Eddie-re és a szimbiótájára fókuszáló poént, egy elsőre legyőzhetetlennek tűnő rosszfiút Woody Harrelson alakításában, illetve jó pár CGI-jal felturbózott jelenetet. Hogy a végeredménynek sikerül-e felül, netán alulmúlnia az első Venomot, arra csak a premier után derül fény, aminek az időpontja Magyarorországon szeptember 16.

A film az előzetes mellé új plakátot is kapott. Fotó: Sony Pictures
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!