Már jó ideje hallani pletykákat arról, hogy a LEGO 2021-ben egy hatalmas Marvel készlettel ajándékozza meg a rajongókat, és végre megtörtént a hivatalos bejelentés. íme a valaha készült legnagyobb LEGO Marvel szett, a LEGO Marvel 76178 Daily Bugle, avagy a Hírharsona, ami nemcsak hatalmas, de rengeteg minifigurát is tartalmaz, köztük olyanokat, akikkel korábban még sosem találkozhattunk ilyen formában.

A múlt heti nagy szivárgás után ma jött egy hivatalos bejelentés a dán játékgyártótól: leleplezték a valaha készült legnagyobb LEGO Marvel készletet. A LEGO Marvel 76178 Daily Bugle összesen 3772 alktrészt számlál, és egy felhőkarcolóról van szó, a Hírharsona épületéről.

A végeredmény 82 cm magas, 27 cm széles, 27 cm mély, négy emelet, kidolgozott belső terekkel, számos interaktív és játszható résszel, illetve két járművel: egy teljesen jól kidolgozott sárga taxival és a hálószövő legendás pókmobiljával (amivel akár a falra is fel lehet hajtani).

A szett ráadásul nemcsak hatalmas, de rengeteg figura jár mellé, köztük olyanok is, amiket még sosem láthattunk ilyen formában: Megtorló (exkluzív), Fenegyerek (exkluzív), Mysterio, Penge (exkluzív), Dr. Oktopusz, Venom, Vérontó, Peter Parker, May néni, Gewn Stacy, Miles Morales, Spider-Gwen (aka Ghost Spider), Fire Star (exkluzív), Pókmalac, Fekete Macska (exkluzív), Betty Brant, J. Jonah Jameson, Ben Urich, Robbie Robertson, Ron Barney, Bernie a taxis, Amber Grant, Zöld Manó, Homokember és persze Pókember.

A készlet ára 300 euró, számunkra 109 990 forint, a megjelenés pedig 2021. június 1.

Négy emeletes felhőkarcoló, a legnagyobb LEGO Marvel szett. Fotó: LEGO Csoport
Nem vicc, 25 minifigurát kapunk! Fotó: LEGO Csoport

Még több LEGO:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!