A hollandiai székhelyű Guerilla Games által fejlesztett és (egyelőre) csak PlayStation konzolokra érkező Horizon: Forbidden West legutóbb tavaly nyáron, a hivatalos bejelentéskor hallatott magáról, de ez hamarosan változni fog, hiszen az alkotók május 27-én végre új dolgokat mutatnak nekünk Aloy következő kalandjából.

Mathijs de Jonge, a játék rendezője a május 25-én délután a hivatalos PlayStation blogon tett közzé egy bejegyzést, amiből kiderült, hogy május 27-én (csütörtök) este hat órás kezdettel egy több órás visszaszámlálás veszi kezdetét, ami az este tizenegykor induló, közel húsz perces State of Play közvetítést vezeti fel, ahol nem kevesebb, mint 14 percnyi játékmenetet láthatunk a várva várt Horizon: Forbidden West Playstation 5-ös verziójából.

A Horizon: Forbidden West a 2017. máciusában megjelent, külső nézetes akció-szerepjáték műfajú Horizon: Zero Dawn közvetlen folytatása, aminek keretében ezúttal az egykori Egyesült Államok nyugati partjára látogathatunk el a főhőssel. Ami biztos, hogy Aloy-nak eddig sosem látott gépszörnyekkel, vadonatúj emberi törzsekkel, és újabb rejtélyekkel kell szembenéznie.

Az online eseményt a PlayStation hivatalos YouTube, illetve Twitch csatornáján lehet majd követni, és a State of Play során remélhetőleg a Forbidden West megjelenési dátumáról is lehull a lepel. Jelen állás szerint a játék valamikor az év végén érkezik PlayStation 5 és PlayStation 4 platformokra, és nagyon bízunk benne, hogy ez így is marad, nem csúszik el a megjelenés.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!