Június elseje óta kaphatók a LEGO legújabb Marvel tematikájú készletei, de a dán játékgyártó nem hagyja pihenni a rajongókat, hiszen máris leleplezték egy új sorozat első készletét, ami a Marvel Studios hamarosan érkező What if…? animációs szériáján alapul.

A hasonló című képregényeken alapuló és a Disney+ streaming szolgáltató kínálatába érkező What if…? lényege, hogy olyan alternatív univerzumokat mutat be, ahol egészen másképp alakultak a dolgok, mint a Marvel Filmuniverzumban. A jelek szerint a LEGO az animációs szériát alapul véve több készletet is piacra dob, és ennek első tagja a frissen leleplezett LEGO 76194 – Marvel What If…? Tony Stark’s Sakaarian Iron Man.

A 369 alkatrész számláló szett három minifigurát tartalmaz (Tony Stark, Valkűr, The Watcher – vagyis az Őrző), és egy speciális Vasember páncél építhető meg belőle, aminek van egy B modellje is, méghozzá egy speciális versenyautó. A szett alapján egyértelmű, hogy ez a készlet egy olyan epizód alapján készült, amiben Hulk helyett Tony kerül a Thor: Ragnarökben megismert Sakaar bolygóra, hogy aztán ott is egy különleges páncél építsen magának.

A 15 cm magas Vasember mechet tartalmazó LEGO 76194 készlet hivatalos megjelenési dátuma 2021. augusztus 1., az ára pedig 13 990 forint a LEGO hivatalos webshopjában.

Mi történne Tony Starkkal egy idegen bolygón…? Fotó: LEGO Csoport
LEGO 76194 – Marvel What If…? Tony Stark’s Sakaarian Iron Man
Tony, Valkűr és az Őrző. Fotó: LEGO Csoport
LEGO 76194 – Marvel What If…? Tony Stark’s Sakaarian Iron Man
Tony egy idegen bolygón sem tudja meghazudtolni magát. Fotó: LEGO Csoport

Ne csak a Marvel What if…? legóról olvass:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!