A hét közepén már kaptunk egy kis ízelítőt a nyáron érkező új LEGO Star Wars készletekből, és a bejelentést megelőző szivárgás után most megérkeztek az első hivatalos képek is, méghozzá a LEGO 75310 – Duel on Mandalore szettről, ami már elérhető a dán játékgyártó webshopjában is.

A készlet 147 alkatrészt és két minfigurát (Ahsoka Tano, Darth Maul) tartalmaz, a Star Wars: The Clone Wars utolsó évadának egyik legendás részét idézi meg, és 7690 forintért lesz kapható, méghozzá augusztus 1-től – ami egyben azt is jelenti, hogy a többi új LEGO Star Wars készlet is ezen a napon kerül majd forgalomba világszerte. A szett aprócska, a legkisebb a nyáron érkező csomagok közül, de a nevében szereplő, motgatható elemekkel felvértezett Mandalóri trón mellett tartalmaz egy cellát is, amibe a készlet rosszfiúja zárható.

A minifigurák szerelmeseinek lehet még fontos információ, hogy Ahsoka egy az egyben ugyanaz a változat, amivel már a tavalyi LEGO 75283 Armored Assault Tank szettben is találkozhattunk, ezzel szemben Darth Maul új festést kapott (az animációs széria hetedik évadára reflektálva), tehát ezzel a változattal korábban még sehol nem találkozhattunk.

Összecsapás! Fotó: LEGO Csoport
Vannak mozgó részei a szett központi részének. Fotó: LEGO Csoport

 

A szett nevében szereplő Mandalóri trón. Fotó: LEGO Csoport
LEGO 75310
Cella, hogy legyen hová zárni Darth Mault. Fotó: LEGO Csoport
Kicsi szett, amit főleg a figurák miatt fogunk megvenni. Fotó: LEGO Csoport
Ahsoka figurája nem új, ezzel szemben Darth Maul igen! Fotó: LEGO Csoport

Hogy ne csak LEGO 75310-ről legyen szó:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!