A Dreamer, azaz Álmodó olyan álomvilágban játszódik, ahol csak és kizárólag kakaós csiga szerepel az étlapokon, és senki sem lepődik meg azon, hogy  Széchenyi István is felbukkan, korára való tekintettel fekete-fehér kivitelben. 

A Dreamer olyan különleges figurákról szól, akik egy alkalommal kénytelenek szembesülni a ténnyel: álomvilágban élik az életüket, és ha nem akarnak meghalni, csapatot kell alkossanak, hogy közös erővel felvegyék a harcot világuk titokzatos és kegyetlen urával, az álmodóval. A kellően érdekes sztori mellett a kivitelezés is felettébb kreatív, hiszen az alkotók terve az, hogy a végeredmény a klasszikus képregények és a televíziós sorozatok világát ötvöző modern diafilm legyen. Ahhoz viszont, hogy mindez megvalósulhasson, támogatók segítsége szükséges.

Ez a sci-fi/fantasy sorozat ugyanis egy igazi szerelemprojekt, aminek megvalósításához bizony támogatókra is szüksége van. Ha a közösségi finanszírozást siker koronázza, akkor egy olyan modern diafilm lesz a nézők jutalma, ahol az egyes fejezeteket mindenki saját tempója szerint lapozgathatja. Ráadásul azok számára, akik támogatják a Dreamer elindulását, a további fejezetek is elérhetőek lesznek attól függetlenül, hogy azok egy újabb körös közösségi finanszírozásból, vagy valamilyen más forrásból valósulnak majd meg.

A készítők elmondása szerint az első három részhez már a forgatókönyvek is készen állnak, és folyamatban van az első rész pilotként történő megvalósítása is. A sorozatnak már honlapja is van, továbbá a Facebookon és a Twitteren is elérhetők.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!