A dán játékgyártó június elején mutatta be az első olyan készletet, ami a Marvel-féle What if…? animációs sorozaton alapul, most pedig – az ausztrál LEGO webshopnak hála – lelepleződött a második ilyen tematikájú szett, a LEGO 76201 Captain Carter & The Hydra Stomper, ami szintén augusztus 1-én kerül majd a boltokba.

A hasonló című képregényeken alapuló és a Disney+ streaming szolgáltató kínálatába idén augusztusban érkező What if…? lényege, hogy olyan alternatív univerzumokat mutat be, ahol egészen másképp alakultak a dolgok, mint a Marvel Filmuniverzumban. A jelek szerint a LEGO az animációs szériát alapul véve több készletet is piacra dob: az első a korábban bemutatott LEGO 76194 – Marvel What If…? Tony Stark’s Sakaarian Iron Man, a második pedig a frissen kiszivárgott LEGO 76201 – Captain Carter & The Hydra Stomper.

A 343 alkatrész számláló szett az elődjéhez hasonlóan három minifigurát tartalmaz (Carter KapitánySteve Roger, Vörös Koponya), és egy hatalmas páncélt, ami eléggé hasonlít a LEGO 76190 Iron Man: Iron Monger Mayhem szettben található változatra, és részünkről picit csalódás, hogy ismét egy ilyen Marvel készletet kapunk. Idén ez már a harmadik ilyen építmény, hiszen az említett LEGO 76194 szett is egy hasonló páncélt tartalmaz. A készlet alapját amúgy egy olyan What if…? epizód adja, amiben Steve Rogersből nem válik Amerika Kapitány, helyette Carter ügynök kapja meg a pajzsot, méghozzá a méretes, Hydra Stomper (magyarul talán Hydratipró) névre keresztelt gépezet kíséretében.

A 15 centis páncélt tartalmazó LEGO 76201 készlet hivatalos megjelenési dátuma a többi újdonsághoz hasonlóan 2021. augusztus 1., az ára pedig 13 990 forint környékén várható.

Fotó: LEGO Csoport
Fotó: LEGO Csoport
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!