Idén decemberben kerül a mozikba a Spider-Man: No Way Home, a Tom Holland főszereplésével készülő harmadik Pókember, és bár előzetest még nem kaptunk, egyre több gyártó teszi közzé a film alapján készülő játékait, és ezek alapján bátran kijelenthető, hogy a falmászó szuperhős ruhakollekciója legalább két új darabbal bővül.

A Spider-Man: No Way Home-ról már számos érdekesség napvilágra került az elmúlt hónapok során, ennek ellenére a film körül még mindig hatalmas a titkolózás: a premier nagyjából öt hónap múlva esedékes, de még előzetest sem kaptunk. Ennek ellenére a nagy játékgyártók a napokban gondoskodtak arról, hogy kiderüljön pár infó Tom Holland harmadik pókos filmjéről, hiszen tele van az internet a No Way Home alapján készített merchandise játékokkal, és ezek szépen leleplezték, hogy a filmben a falmászó hős legalább két új ruhát magára ölt majd.

Az egyik a klasszikus kék/piros öltözék és a Bosszúállók: Végtelen Háború során megismert pókpáncél érdekes keverékének tűnik, míg a másik egy teljesen új, sosem látott hacuka, ami fekete és arany színben pompázik. Az öltözékeket a napokban egyaránt leleplezte a LEGO, a Funko és a Marvel Legends figurákat gyártó Hasbro, de más kevésbé ismert játékgyártók is.

A két új ruha abból a szempontból amúgy egyáltalán nem újdonság, hogy a Pókember: Idegenben című részben is két új szuperhős öltözék debütált: egyrészt a fekete Night Monkey (Majom Man) változat, illetve a film utolsó harmadában a fekete/piros variáns.

Még több Pókember:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!