Stan Lee Szuperhősképzője

Magyarországon a Minimax mutatja be elsőként Arnold Schwarzenegger első animációs sorozatát, amelyben róla mintázták a főhős figuráját, míg a gyártók Schwarzenegger és Stan Lee produkciós cégei.

A 26 részes sorozat címe: „Stan Lee Szuperhősképzője” (eredeti címe: „Stan Lee’s Superhero Kindergarden”), amely december 1-jén indul a csatornán, és minden nap új részekkel jelentkezik.

Magyar nyelvű előzetest is tudunk mutatni:

A Stan Lee Szuperhősképzője című animációs újdonság főhőse Arnold Armstrong (Arnold Schwarzeneggerről mintázva), aki egyúttal az óvóbácsi. Egy hatfős óvodai csoportban különleges feladatot kap: foglalkozzon úgy a kicsikkel, hogy azok a szuperképességeiket csupa jóra használják.

Stan Lee Szuperhősképzője
Ovizsaru+botox+photoshop 🙂

Stan Lee Szuperhősképzőjében a szuperképességű kisfiúk és kislányok minden nap különleges kalandokra indulnak, hogy tanuljanak a csapatmunkáról, a testmozgásról és például az egészséges táplálkozásról. De melyek is a szuperképességeik, amelyeket Arnold segítségével majd csupa jóra fordítanak? Azt megtudhatjuk a sorozatból, de egy biztos: nem mindennapi kalandokban lesz részük kis hőseinknek.

Az animációs sorozat Stan Lee utolsó elkezdett munkája, aki úgy gondolta, hogy az új animációs sorozata főszereplőjét egyetlen ma is élő, igazi akcióhős szupersztárról lehet csak megformálni, aki nem más, mint Arnold Schwarzenegger.

Maga Stan Lee egy-egy rövid cameoszerep erejéig meg is jelenik a sorozat valamennyi epizódjában.
Schwarzenegger azt mondta a premier kapcsán, hogy minden álma volt az 1990-es Ovizsaru című film folytatása, és úgy érzi, a sorozatra Stan Lee is végtelenül büszke lenne. Schwarzenegger magyar hangja  Reviczky Gábor lesz, aki az egyik leggyakoribb szinkronhangja az amerikai ikonnak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!